Ajánlatkérés és foglalás

Egri, Mátrai és Tokaji borkóstolót tartottunk borospincénkben

Írta | 2015 július 30,

Nemrégiben nagyívű, 10 borból álló kóstolót tartottunk a Kastélyhotel Sasvár Resorthoz tartozó St. Hubertus Étterem és Panzió borospincéjében. A mintegy 40 fő részvételével zajló zárt körű eseményt a Kastélyhotelben megszálló céges csoport rendelte meg, melyhez séfünk, Nagy Attila különleges házias fogásokat állított össze.

A Mátrai borvidéket az ifjú borászzseni, Losonci Bálint képviselte, akinek borai a hazai Michelin-csillagos éttermek borlapjáról sem hiányozhatnak. Egert Dr. Gál Lajos prezentálta a vendégek számára, többek mellett egy egészen fantasztikus bikavérrel. A Tokaj-hegyaljai borvidékről a Basilicus Szőlőbirtok mutatott be száraz borokat, zárásként pedig egy kései szüretelésű édeset is.

Nagy Attila séf ezúttal igyekezett olyan ételkompozícióval szolgálni, amely jól tükrözi a helyi vidéki specialitásokat, és ami egyúttal egész estére társa lehet a fent említett három borvidék borainak. Az est hosszúra nyúlt; a borászok komoly hangvételű értekezéseket folytattak történelmi, borhagyománybeli témákban, de néhány megkóstolt tétel után természetesen az önfeledt jókedv sem maradhatott el.

Látva, hogy az efféle rendezvények iránt hotelünkben egyre nagyobb igény mutatkozik, ezentúl szeretnénk azokat csomagajánlatainkban is feltüntetni mind a céges, mind pedig az egyénileg érkező vendégeink számára. Kérésre angol vagy német tolmácsot természetesen biztosítunk.

khs-4

Losonci Bálint mesél az egybegyűlteknek

khs-5

Nagy Attila séf bemutatja az est fogásait

khs-2

Dr. Gál Lajos sztoriban

 

 

A részletekkel kapcsolatban keressék fel “Akcióink” menüpontunkat, vagy érdeklődjenek az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 36/444-444

Fax: +36 36/544-010

Mobil: 06-20/925-9973

e-mail: info@khs.hu

Kategóriák:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük