Ajánlatkérés és foglalás

eskuvo-csik

Esküvő a kastélykertben

A tavaszi és nyári szezon egyik legnagyszerűbb előnye, hogy a kellemes idő remek lehetőséget kínál a szabadtéri esküvők szervezésére, hiszen kevés olyan romantikus dolog van, mint a természetben, a szabad ég alatt kimondani a boldogító igent.

A Kastélyhotel Sasvár igazán elegáns helyszíne lehet minden típusú esküvőnek. A tavaszi és nyári hónapokban ajánljuk a leendőbeli házaspároknak kastélykertünket, melyet az igényeknek és az ízlésvilágnak megfelelően készítünk elő.

Kastélyhotelünk profi és megbízható csapata mindenben áll rendelkezésükre, hogy Önöknek kizárólag a boldog és izgatott készülődéssel kelljen foglalkozni.

Tartsa kastélykertünkben esküvőjét és legyen egy életre szóló emlék!

Esküvőhelyszín részletek

Szállodánkban lehetőség van mind polgári, mind egyházi szertartás megrendezésére. Ez utóbbi (egyházi) azonban csak rendkívül kis létszám esetén lehetséges (max. 15 fő), nagyobb létszám esetén a kastélyhoz közel eső parádi katolikus templomot szoktuk javasolni, mely akár lovashintón is megközelíthető. A plébános elérhetősége: Kiss Csaba 06-36-364-297.

Polgári szertartásra lehetőség van a díszteremben, vagy a kastélykertben, az anyakönyvvezető házhoz jön, és nagyon szép esküvőt celebrál. Az elérhetősége Szántai Ferencné 06-36-364-058, a részleteket vele kell egyeztetni.

A kastélyhotelben lehetőség van szállás foglalására (55 szoba – 110 férőhely – parkolókapacitás 50 autó).

Örömmel vállaljuk a dekoráció (virág, lufi), a fotós, fodrász, sminkes, esküvői torta, zenekar, lovashintó megszervezését, de amennyiben Önök szeretnék intézni, természetesen megoldható. Kizárólag az étel és ital nem hozható be szállodánkba.

Az esküvői vacsorán lehetőség van felszolgált és svédasztalos vacsora megrendezésére is.

Az ifjú párnak szoktuk javasolni, hogy egy nappal a szertartás előtt érkezzenek, hogy kipihentek legyenek, valamint hogy a sminket és a frizurát ki lehessen próbálni. Reggel készül a termek dekorációja, valamint a programfüzetek, ültetőkártyák készítése, ehhez is segítség, ha a szervező és a pár konzultálni tud.

Természetesen minden egyedi igényt, és kívánságot igyekszünk szem előtt tartani, és a napot/estét a pár elképzeléseinek megfelelően megvalósítani.