Ajánlatkérés és foglalás

A Kastély A’la carte éttermi kínálata

Előételek

Tatár beefsteak

2.500 Ft

tatar-khs-300x200

Libamáj, lilahagyma lekvárral, pirított házi kaláccsal

3.900 Ft

libamáj-300x200

Levesek

Fácán esszencia, házi raviolival 

1.000 Ft

fácánleves-300x200

Narancsos-gyömbéres sütőtök krémleves  

1.200 Ft

sutőtök krémleves-300x200

Főételek

Mátrai borzaska sertésszűzből, édesburgonyával 

2.600 Ft

gluetntojas

matrai borzas 300x200

Szarvasbélszín medvehagymás tócsinval, zöldbors mártással  

3.400 Ft

szarvas bélszín-300x200

T-bone steak héjában sült burgonyával, dijoni mustáros mártással, házi chilis káposztasalátával  

6.900 Ft

t-bone-steak-300x200

Bőrén sült lazacsteak citrusosmártásban, grill zöldségekkel 

2.900 Ft

tej

lazac-300x200

Grillezett bébi csirke hagymástörtburgonyával, paprikakrémmel                                                     

2.200 Ft

tej

grillezett bébicsirke-300x200

Grillezett gomolyas, áfonya ecetes salátaágyon                                                

1.100 Ft

tej

gomolya-khs-300x200

Gyerek menü

Milánói makaróni   

1.300 Ft

gomba

milanoi_300x200

Rántott csirkemell házi hasábburgonyával vagy hagymás-ecetes  burgonyasalátával    

1.300 Ft

rántott csirke-300x200

Desszertek

Csokis brownie erdei gyümölcsraguval  

900 Ft

tej

brownie-300x200

Epres téli fagyi  

900 Ft

tej

téli fagyi-300x200

Allergének listája

1. gluetnGlutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid
változatai) és
azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükóz szirup, beleértve a dextrózt is,
b) búzából készült maltodextrin,
c) árpából készült glükóz szirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy
egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2.  RakfelekRákfélék és azokból készült termékek.

3. tojas Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6.  Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír,
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol,
természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7.  tejTej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb
alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. diófélékDiófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletiaó excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. zellerZeller és abból készült termékek.

10.    Mustár és abból készült termékek.

11.  Szezámmag és abból készült termékek.

12.  Kén-dioxid és SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt
meghaladó mennyiségben.

13.  Csillagfürt és abból készült termékek.

14.  puhatestűekPuhatestűek és abból készült termékek