Ajánlatkérés és foglalás

 Nem foglalható napok

A Kastély A’la carte éttermi kínálata

Előételek

Tatár beefsteak

2.190 Ft

tatar-khs-300x200

Saláta válogatás áfonya ecettel és grillezett gomolyával   

990 Ft

gomolya-khs-300x200

Levesek

Fácánleves házi raviolival

990 Ft

zeller

fácánleves-khs-300x200

Zöldborsó krémleves füstölt kacsamellel és krémes kecsekesajttal 

990 Ft

zoldborso_kremleves-khs-300x200

Főételek

Mátrai borzaska sertés szűzérméből,

sajtmártással 

2.100 Ft

gluetntojas

kepatmeretezes_hu_matraibirzas

Sertés szűzérme friss lecsóval és burgonya chips-el   

2.790 Ft

kepatmeretezes_hu_serterszuz

Vörösboros marhapofa rizottóval 

2.100 Ft

alkohol-parlat

kepatmeretezes_hu_marhapofa

Lazac steak ropogós kéreggel, házi zöldfűszeres krokettel és sült cékla - zeller pürével

2.900 Ft

tej

kepatmeretezes_hu_lazac

Rántott csirkeroló burgonyapürével                                                     

1.790 Ft

tej

Rántott csirkeroló burgonyapürével

Spagetti carbonara                                                      

1.290 Ft

tej

carbonara_khs

Desszertek

Túrógombóc fehér csokival és gyümölcsraguval

1.200 Ft

tej

turógombóc_khs_300x200

Mousse variáció

990 Ft

tej

Allergének listája

1. gluetnGlutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid
változatai) és
azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükóz szirup, beleértve a dextrózt is,
b) búzából készült maltodextrin,
c) árpából készült glükóz szirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy
egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2.  RakfelekRákfélék és azokból készült termékek.

3. tojas Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6.  Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír,
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol,
természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7.  tejTej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb
alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. diófélékDiófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletiaó excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. zellerZeller és abból készült termékek.

10.    Mustár és abból készült termékek.

11.  Szezámmag és abból készült termékek.

12.  Kén-dioxid és SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt
meghaladó mennyiségben.

13.  Csillagfürt és abból készült termékek.

14.  puhatestűekPuhatestűek és abból készült termékek