Ajánlatkérés és foglalás

A Kastély A’la carte éttermi kínálata

12.00 – 15.00 óra között

Előételek

Tatár beefsteak

2.600 Ft

Libamáj, lilahagyma lekvárral, pirított házi kaláccsal

3.900 Ft

Levesek

Fácán esszencia, házi raviolival 

1.190 Ft

Napi krémleves 

1.200 Ft

Főételek

Mátrai borzaska sertés szűzből, burgonya trióval

gluetntojas

2.750 Ft

Vaddisznó gerinc marinált céklával, puliszkával 

3.700 Ft

Pásztói Angus steak sült paradicsommal, rukkolával és burgonyával

6.900 Ft

Lazac bulgur rizottóval, édesköménnyel

tej

2.900 Ft

Supreme csirkemell tejszínes vadrizzsel, sütőtökkel                                                     

tej

2.500 Ft

Grillezett gomolya áfonyás, friss salátaágyon                                              

tej

1.450 Ft

Gyerek menü

Bolognai spagetti Angus marhából 

1.500 Ft

Rántott csirkemell házi hasábburgonyával vagy hagymás-ecetes  burgonyasalátával    

1.500 Ft

Desszertek

Narancsos csokis somlói galuska  

tej

1.200 Ft

Citromos sajttorta      

tej

1.200 Ft

Allergének listája

1. gluetnGlutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid
változatai) és
azokból készült termékek, kivéve
a) búzából készült glükóz szirup, beleértve a dextrózt is,
b) búzából készült maltodextrin,
c) árpából készült glükóz szirup,
d) gabonafélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy
egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

2.  RakfelekRákfélék és azokból készült termékek.

3. tojas Tojás és abból készült termékek.

4. Halak és azokból készült termékek, kivéve
a) vitaminok vagy karotinoidok hordozójaként használt halenyv,
b) a sör és a bor derítéséhez használt halenyv és vizahólyag.

5. Földimogyoró és abból készült termékek.

6.  Szójabab és abból készült termékek, kivéve
a) finomított szójabab olaj és zsír,
b) szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E 306), természetes D-alfa tokoferol,
természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol szukcinát,
c) a szójabab növényi olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol észterek,
d) a szójabab növényi olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.

7.  tejTej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is), kivéve
a) tejsavó, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb
alkoholtartalmú italok készítéséhez használják,
b) laktit.

8. diófélékDiófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletiaó excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és azokból készült termékek, kivéve diófélék, amelyből készült párlatot vagy mezőgazdasági eredetű etilalkoholt szeszes italok vagy egyéb alkoholtartalmú italok készítéséhez használják.

9. zellerZeller és abból készült termékek.

10.    Mustár és abból készült termékek.

11.  Szezámmag és abból készült termékek.

12.  Kén-dioxid és SO 2 -ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt
meghaladó mennyiségben.

13.  Csillagfürt és abból készült termékek.

14.  puhatestűekPuhatestűek és abból készült termékek