Ajánlatkérés és foglalás

Márciusban prémium pálinkakóstolót tartottunk

Írta | 2015 április 1,

Mozgalmasan telt nálunk a március. Amellett, hogy minden hétvégén több mint 90%-ra megtöltötték vendégeink szállodánkat, sikerült két olyan észak-magyarországi borászt, valamint egy olyan pálinkaházat elcsábítanunk Parádsasvárra, akik nemzetközi szinten is kimagasló színvonallal büszkélkedhetnek.

Március elején a Spiritus Primus Pálinkaház tartott nagysikerű párlatbemutatót szivarszobánkban, melyhez a Kastélyhotel séfje, Nagy Attila kreált különleges, az italokhoz passzoló fogásokat, “finger food”-okat. A borkóstolónkról következő bejegyzésünkben számolunk be, a pálinkaest viszont, íme, képekben:

spiritus-primus-0

György Vince, a Spiritus Primus Pálinkaház sommelier-je

 

spiritus-primus-2

A Spiritus Primus, a kóstolóesten bemutatott párlatai

 

spiritus-primus-13

A Nagysikerű érlelt szilvapálinka

 

spiritus-primus-14

“Finger foods”

 

spiritus-primus-3

A Spiritus Primus különleges termékei ezentúl a Kastélyhotel Sasvár Hotel itallapjáról is elérhetők!

 

Amennyiben szeretne Ön is részt venni egy prémium pálinkakóstolón barátai, ügyfelei, munkatársai társaságában, úgy érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken kollégánknál. Elegáns szivarszobánkban 12 fő, autentikus hangulatú borospincénkben akár 30 fő számára is tudunk, bor- és pálinkakóstolót biztosítani, a hozzá komponált ételsorral. A menüt és az italokat séfünk és sommelier-nk, de adott esetben meghívott szakértők (pálinkamesterek, borászok) prezentálják – könnyed stílusban, oldott hangulatot teremtve. Reméljük, felkeltettük érdeklődését!

Foglalás:

Tel.: +36 36/444-444

Fax: +36 36/544-010

Mobil: 06-20/925-9973

e-mail: info@khs.hu

Kategóriák:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük