Ajánlatkérés és foglalás

rendezvény-khs

Konferencia elegáns környezetben

A különböző termek, így a Monarchia, a Millennium és a Sala Terrena szalon kiváló lehetőséget nyújtanak továbbképzések, tréningek, szemináriumok, illetve maximum száz fős konferenciák megrendezésére.

A Geraldine szalon megfelelő helyszíne lehet fontos, diszkrét környezetet és nyugodt hátteret biztosító, szűk körű (legfeljebb 20 fős) megbeszéléseknek. A Károlyi és az Ybl szalon is ideális lehet kisebb (10-15 fős) megbeszéléseknek. A hivatalos események mellett mind a kastélyhotel termei, mind impozáns udvara kiváló helyszíne lehet esküvőknek, báloknak, ünnepségeknek.

Egy különleges konferencia helyszín választásával jelentősen befolyásolhatja a tárgyalást, partnerei számára komolyságot, tiszteletet és tekintélyt sugall az elegáns környezettel.

Termeink

Monarchia Terem

A helyiség közepén található óriási gránitkőlap vonalai között könnyen felismerhetők a történelmi Magyarország határai. A 117 nm alapterületű, gránit burkolatú, klimatizált terem keleti falán található nagy ajtókon a mintegy 57 nm-es teraszra juthatunk, amely nyáron kiváló lehetőséget nyújt frissítők fogyasztására, de a kávézó közvetlen szomszédsága rossz időben biztosít remek alkalmat erre. Esküvői étkezés alkalmával maximálisan 80 személy fér el külön, 10 személyes kerek asztaloknál, egy nagy táblaasztal esetén 60 személy fogadható, míg "U" alakú asztal mellett 64 személy befogadására alkalmas.

Millennium Terem

Jelenlegi formáját az ezredfordulóra készülés lázában nyerte el a kastélyhotel, Ybl Miklós zsenijének köszönhetően. A 62 nm alapterületű, padlószőnyeges, klimatizált teremből kijárás nyílik a nagy teraszra, ahol frissítőket fogyaszthatnak, de alkalmas erre a szomszédos Sala Terrena Szalon is. Esküvői étkezés alkalmával maximálisan 30 személy fér el külön, 10 személyes kerek asztaloknál, egy nagy táblaasztal esetén 24, "U" alakú asztal mellett 34 személy befogadására alkalmas. Zenekart és mobil táncparkettet itt tudunk elhelyezni igény esetén.

Sala Terrena Szalon

Szalonunk a földszinten, az előbbi két terem mellett található, déli oldalán kis terasz található, s mint a neve is jelzi, egy kis ajtón ki lehet jutni a parkba.

Ybl Szalon

Szalonunk a második emeleten található, nevével a kastély építésze előtt tisztelgünk. Mindkét szalon padlószőnyeges és klimatizált, s kandallóval van ellátva. Alapvetően neobarokk szalonbútorokkal van berendezve. Esküvői bankett étkezés alkalmával 30 személyt tudunk elhelyezni külön asztaloknál, egy nagy táblaasztal mellett 20, "U" alakban 22 személyt képes befogadni mindkettő.

Geraldine Szalon

Szalonunk a harmadik emeleten található, csak lépcsőn közelíthető meg. A padlószőnyeges, kandallós és klimatizált szalonban egy nagy asztal található, körülötte húsz szék, a sarkokban neobarokk szalonbútorok, átrendezésre nem alkalmas. Kis létszámú büféasztalos esküvői étkezések lebonyolítására intim hangulata miatt különösen alkalmas.